Ημικεντρικός κλιματισμός

Ο ημι-κεντρικός κλιματισμός προσφέρει μια γκάμα πλεονεκτημάτων όπως μικρά λειτουργικά έξοδα, ευελιξία στην εγκατάσταση και εύκολη συντήρηση. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία αιχμής για υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση χώρου και άνεση. Επιπλέον, με το ημι-κεντρικό σύστημα κλιματισμού επιτυγχάνεται χαμηλή στάθμη θορύβου κατά τη διάρκεια λειτουργίας του και παράλληλα είναι ιδανικό για ένα πλήθος εφαρμογών. Με την τεχνολογία inverter έχετε εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας αφού ή λειτουργία τους εξαρτάται από τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο. Στην αρχή της λειτουργίας τους λειτουργούν στο μέγιστο ώστε να επιτευχθεί η θερμοκρασία που επιθυμείτε και στη συνέχεια λειτουργούν με μειωμένο ρυθμό, ώστε να συντηρούν τις ιδανικές για εσάς συνθήκες.

Αντλίες θερμότητας

 Η βασική λειτουργία της αντλίας θερμότητας είναι η άντληση θερμότητας από το περιβάλλον για τη θέρμανση χώρων. Αποτελούν την οικονομικότερη και ασφαλέστερη λύση θέρμανσης και κλιματισμού, με χρήση ηλεκτρικής και ανανεώσιμης ενέργειας. Οι αντλίες θερμότητες είναι κατάλληλες τόσο για νέες όσο και για υφιστάμενες εγκαταστάσεις και 100% συμβατές με οποιαδήποτε υδραυλική εγκατάσταση. Οι αντλίες θερμότητας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες βάση δύο κριτηρίων:
  • Τον αριθμό από τις οποίες αποτελείται το σύστημα: α) Split ή διαιρούμενου τύπου (εσωτερική και εξωτερική μονάδα και β) τύπου Monobloc (ενιαία μονάδα)
  • Τη θερμοκρασία του παραγόμενου νερού θέρμανσης: α) υψηλών θερμοκρασιών και β) μεσαίων θερμοκρασιών

Από τα παραπάνω χαρακτηριστικά προκύπτουν διάφορες σειρές και μοντέλα με συνδυασμούς χαρακτηριστικών, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή σε διαφορετικές περιπτώσεις, ανάλογα τις ενεργειακές ανάγκες της κτιριακής εγκατάστασης και το σύνολο της επένδυσης που είστε διατεθειμένοι να κάνετε.

Εξαερισμός

Τα συστήματα επαγγελματικού εξαερισμού παρέχουν καθαρό αέρα από το περιβάλλον, απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα και εξισορροπούν την υγρασία του κτιρίου. Όλα αυτά βοηθούν να δημιουργηθεί ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, που ενισχύει την ευεξία των ενοίκων. Ο εξαερισμός παρέχει δωρεάν κλιματισμό, χρησιμοποιώντας καθαρό αέρα από το περιβάλλον. Υπάρχει επίσης επιλογή ανάκτησης θερμότητας μέσα από το κτίριο για μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η ομορφιά των συστημάτων επαγγελματικού εξαερισμού είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη θερμότητα που ανακτάται από τον ακάθαρτο αέρα που απάγεται από το κτίριο, για να θερμάνουν τον εισερχόμενο καθαρό αέρα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Αυτό μειώνει το φορτίο του κλιματιστικού συστήματος, παρέχοντας εξοικονόμηση ενέργειας 40% σε σύγκριση με την εισαγωγή μη θερμασμένου καθαρού αέρα στο κτίριο.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Τα επαγγελματικά συστήματα εξαερισμού μπορούν να ενσωματωθούν και να βελτιστοποιηθούν σε μια συνολική λύση για όλο το κτίριο, μειώνοντας τον αριθμό των επιμέρους συστημάτων σε λειτουργία.

κεντρικός-κλιματισμος